Fordonsdekor & Wrapping

Hos Prographics är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder en omfattande uppsättning fordonsdekor och wrapping-tjänster. Vi kan ta hand om allt från att montera små diskreta dekaler till att helfoliera ditt fordon med högkvalitativ vinyl. Vi har lång erfarenhet inom installation av både printvinyl och premium wrappingvinyler och vårt skickliga team garanterar att resultatet alltid blir fantastiskt.

Oavsett om du är en privatperson eller företagskund kan du lita på oss för att leverera en förstklassig service som överträffar dina förväntningar. Vi har hjälpt många kunder att förverkliga sina visioner och skapa imponerande fordonsdekor och wrapping-lösningar som har gjort deras fordon till unika konstverk på vägarna.

Vi strävar alltid efter att leverera resultat som inte bara ser fantastiska ut, utan också är hållbara och håller länge. Vi använder bara högkvalitativ vinyl och teknik för att säkerställa att våra dekorer och wrappingar står emot väder och vind, repor och UV-strålar.

Så om du vill ta ditt fordon till nästa nivå med en anpassad och imponerande fordonsdekor och wrapping, tveka inte att kontakta oss på Prographics. Vi är redo att ta på oss alla dina utmaningar och hjälpa dig att skapa något unikt och minnesvärt.

Be om en offert

Vänligen fyll i nedan formulär eller ring oss på +46 722 895 166

Kontakta oss

Prographics Sweden AB
Org nr: 559227-6868
Girovägen 11, 175 62 Järfälla
+46 722 895 166
info@prographics.se

Följ oss