Solfilm & Fastighetsfilm

Hos oss på Prographics kan du lita på att du får högkvalitativ hjälp med montage av solfilm, fastighetsfilm eller insynsskydd. Vi är stolta över att erbjuda dessa tjänster och här kan du läsa om alla fördelar med var och en av dem.

Solfilm är inte bara ett sätt att lyfta upp bilens utseende, det ger också ett viktigt skydd mot UV-strålning som kan skada din bilinredning. Dessutom kan solfilmen spara bränsle under sommaren då du inte behöver använda AC i bilen lika mycket.

Fastighetsfilm är ett utmärkt sätt att minska värmeinsläppet i byggnader och därmed förbättra inomhusklimatet året runt. Med upp till 85% värmeinsläppstoppning minskar du även energiförbrukningen och sparar pengar på dina energikostnader.

Insynsskydd är inte bara en fråga om integritet, det bidrar också till en bättre arbetsmiljö och ger ditt kontor ett stilrent och elegant utseende. Visste du att vi även kan skära ut din logotyp i filmen för att ge den en extra personlig touch?

Oavsett vilken typ av film du väljer kan du lita på Prographics för att ge dig det bästa resultatet. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en installation.

Be om en offert

Vänligen fyll i nedan formulär eller ring oss på +46 722 895 166

Kontakta oss

Prographics Sweden AB
Org nr: 559227-6868
Girovägen 11, 175 62 Järfälla
+46 722 895 166
info@prographics.se

Följ oss